HEYDAY Facility Management - Ambulant facilitair medewerker (2024)

Functieomschrijving

Wil jij als facility professional graag een afwisselende baan waar geen dag hetzelfde is? Vind jij het leuk om met jouw auto van de zaak bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan? Dan is deze vacature iets voor jou!

Als ambulant facilitair medewerker bij HEYDAY krijg jij de ruimte om je kwaliteiten op verschillende plekken in te zetten. Zo ben jij hét visitekaartje van verschillende opdrachtgevers in de regio Leiden, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Je wordt ingezet bij verschillende opdrachtgevers waar jij dagelijks het verschil maakt. Je hebt de vrijheid om zelf te bepalen of je parttime of fulltime wil werken, maar in de weekenden ben je altijd vrij. Kortom: Een afwisselende functie waar geen dag hetzelfde is!

Dit ga je doen als ambulant facilitair medewerker:

  • Je zorgt voor een vriendelijk, warm en gastvrije ontvangst van zowel interne- als externe gasten op de locaties van onze opdracht gevers zoals bezoekers, medewerkers en leveranciers;
  • Het verzorgen van een nette en geordende ontvangsthal en het lopen van pandrondes;

  • Facilitair: het aannemen van wensen, verzoeken, klachten en storingsmeldingen (telefonisch, per mail of vanuit het facilitaire systeem), deze administratief verwerken en zorgdragen voor opvolging hiervan;
  • Het uitgeven van toegangspassen en het verzorgen van de bezoekersregistratie;
  • Het verrichten van administratieve werkzaamheden.

Als ambulant facility professional start en eindigt je werkdag bij een gave opdrachtgevers in de regio Leiden, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. De werktijden kunnen vallen tussen 07:30 en 20:00 uur, dit hangt af van de klant waar je werkt. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat je tijdig en uiterlijk voor het weekend een rooster ontvangt voor de aankomende week.

Om de continuïteit van de dienstverlening te waarborgen, is het niet mogelijk om tijdens de schoolvakanties (voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie) verlof op te nemen. Uiteraard is het wel mogelijk om buiten deze vakantieperiodes verlof op te nemen. Je wordt op maximaal 80 kilometer enkele reis ingezet bij een opdrachtgever en ontvang je een leaseauto (die je ook privé mag rijden).

HEYDAY biedt jou:

Een zelfstandige functie in een ambitieuze en dynamische organisatie. Je krijgt de ruimte om te ondernemen en creatief te zijn. Daarnaast ga je samenwerken met onwijs leuke en toegankelijke collega's. Én naast een heleboel werkplezier, bieden wij een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je rekenen op:

  • Een parttime of fulltime contract voor 32 tot 40 uur per week (met uitzicht op een vast dienstverband). Mocht je parttime willen werken dan heb je recht op een vrije dag per week, deze dag kan wekelijks fluctueren.
  • Aanvangssalaris van €2390,- tot maximaal €3000,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. Je wordt ingeschaald afhankelijk van de ervaring die je meebrengt. De salarisschaal loopt door tot maximaal €3336,-;
  • De mogelijkheid tot het rijden van een leaseauto bij een contract van minimaal 32 uur of een mobiliteitsbudget;
  • Je ontvangt een telefoon van de zaak;
  • 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband en 8% vakantiegeld;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Een winstdelingsregeling, waardoor jij jaarlijks meedeelt in de winst van de organisatie;
  • De ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen;
  • Sporten met gemiddeld 40% voordeel bij een sportschool naar keuze.

Voor een vlotte start bij HEYDAY bieden wij jou een persoonlijk inwerktraject, digitale ondersteuning en een inspirerende 'HEY - Let's meet!'-ochtend, waar je zowel de organisatie als je nieuwe collega's leert kennen!

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en positief ingestelde collega. Je bent het visitekaartje en draagt door jouw representatieve uitstraling bij aan een positief imago. Met jouw sociale vaardigheden bouw je relaties op en draag je bij aan een vriendelijke werkomgeving. Met jouw flexibele instelling kun je goed omgaan met last-minute wijzigingen. Daarnaast werk je proactief en kom je met oplossingen voordat problemen zich voordoen. Verder neem jij mee:

  • Werkervaring in een dienstverlenende functie;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je weet goed om te gaan met programma’s, zoals Microsoft Outlook en Microsoft Word;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Wie zijn wij?

HEYDAY is de drijvende kracht achter het sterke facilitaire fundament van onze opdrachtgevers. Sinds 2002 leveren we maatwerk – van single services tot integrale uitbesteding – voor zowel grote, landelijke bedrijven als het MKB. Naast ons handelsmerk operational excellence zijn veilig werken, mensen, innovatie en duurzaamheid de pijlers waarmee we het verschil maken, vandaag én morgen. Dat doen we met zo’n 700 professionals werkzaam vanuit onze vier specialismen: HEYDAY Hospitality, HEYDAY Interim, HEYDAY Consultancy en HEYDAY Integrated. Een deel van hen werkt op het hoofdkantoor in Den Bosch, maar het overgrote deel zit bij onze klanten verspreid door het hele land, waarbij we elkaar regelmatig opzoeken. Officetour hoofdkantoor HEYDAY


Enthousiast?
Ben je enthousiast na het lezen van de vacature ambulant facilitair medewerker? Solliciteer dan uiterlijk vóór 23 augustus 2024 op de vacature bij HEYDAY Hospitality. Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern gepubliceerd en de selectiegesprekken vinden voortdurend plaats, bij het selecteren van de juiste kandidaat wordt de vacature eerder gesloten. Zijn we enthousiast? Dan heten we je graag welkom bij HEYDAY! Heb je vragen? Bel of app Emiel Sewtahal (Recruitment Business Partner) op 06 - 38 16 60 08.

HEYDAY Facility Management - Ambulant facilitair medewerker (1)

HEYDAY focust zich op gelijkheid, objectiviteit en anti-discriminatie bij het selectieproces. Dit dragen wij ook uit richting onze partners. Daarnaast lopen er diverse initiatieven en projecten op het gebied van diversiteit, inclusiviteit, duurzame inzetbaarheid en sociaal ondernemen. Op deze wijze bevorderen we een inclusieve werkomgeving.

Op locatie

  • Leiden, Zuid-Holland, Nederland

€2.390 - €3.000 per maand

Hospitality

of

Op locatie

  • Leiden, Zuid-Holland, Nederland

€2.390 - €3.000 per maand

Hospitality

HEYDAY Facility Management - Ambulant facilitair medewerker (2024)

References

Top Articles
D&D Wholesale Liquidation & Bin And Discount Store Photos
Jordan Burton Leak
NOAA: National Oceanic & Atmospheric Administration hiring NOAA Commissioned Officer: Inter-Service Transfer in Spokane Valley, WA | LinkedIn
Skyward Houston County
Thor Majestic 23A Floor Plan
Coffman Memorial Union | U of M Bookstores
Black Gelato Strain Allbud
Truist Park Section 135
Hotels Near 500 W Sunshine St Springfield Mo 65807
Nwi Police Blotter
ds. J.C. van Trigt - Lukas 23:42-43 - Preekaantekeningen
Erskine Plus Portal
Socket Exception Dunkin
7 Fly Traps For Effective Pest Control
Mflwer
Equibase | International Results
Keurig Refillable Pods Walmart
Why Does Lawrence Jones Have Ptsd
Reptile Expo Fayetteville Nc
Sea To Dallas Google Flights
UMvC3 OTT: Welcome to 2013!
Ontdek Pearson support voor digitaal testen en scoren
Turbo Tenant Renter Login
Finding Safety Data Sheets
Regina Perrow
Klsports Complex Belmont Photos
Mcclendon's Near Me
Www.1Tamilmv.con
Scat Ladyboy
Homewatch Caregivers Salary
Newsday Brains Only
Solve 100000div3= | Microsoft Math Solver
Desirulez.tv
Frostbite Blaster
Junior / medior handhaver openbare ruimte (BOA) - Gemeente Leiden
Clark County Ky Busted Newspaper
Bimmerpost version for Porsche forum?
Go Smiles Herndon Reviews
Watchseries To New Domain
How To Get Soul Reaper Knife In Critical Legends
Sam's Club Gas Prices Florence Sc
Ukraine-Krieg - Militärexperte: "Momentum bei den Russen"
VPN Free - Betternet Unlimited VPN Proxy - Chrome Web Store
Kutty Movie Net
18006548818
Foxxequeen
Lesly Center Tiraj Rapid
Legs Gifs
라이키 유출
Secondary Math 2 Module 3 Answers
Thrift Stores In Burlingame Ca
Acellus Grading Scale
Latest Posts
Article information

Author: Sen. Emmett Berge

Last Updated:

Views: 5515

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Sen. Emmett Berge

Birthday: 1993-06-17

Address: 787 Elvis Divide, Port Brice, OH 24507-6802

Phone: +9779049645255

Job: Senior Healthcare Specialist

Hobby: Cycling, Model building, Kitesurfing, Origami, Lapidary, Dance, Basketball

Introduction: My name is Sen. Emmett Berge, I am a funny, vast, charming, courageous, enthusiastic, jolly, famous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.