Betalen En Inzicht - MasterCard (2024)

Overal veilig betalen

Met een Mastercard kunt u bij alle Mastercard-acceptanten ter wereld betalen. Ook online en zelfs telefonisch betaalt u gemakkelijk met uw Mastercard. En met de Mastercard ID Check is online betalen extra veilig.

Betalen in winkels, hotels, restaurants en tankstations
Met uw Mastercard kunt u onder andere betalen in winkels, hotels, restaurants en bij tankstations. U herkent Mastercard-acceptanten aan het Mastercard-logo. Betalen doet u met uw handtekening of de pincode van uw creditcard. U ontvangt maandelijks van ICS een overzicht van de transacties die u gedaan heeft met uw Mastercard.

Online en telefonisch betalen
Voor online en telefonische betalingen heeft u uw creditcardnummer en de vervaldatum nodig en meestal ook de 3-cijferige CVC2-code. Betaalt u met de Mastercard ID Check, dan voert u daarnaast uw persoonlijke wachtwoord in. U ziet het bedrag en de naam van de Mastercard-acceptant terug op uw (maandelijkse) rekeningoverzicht. Voor vrijwel al uw aankopen geldt dat u profiteert van een Internetgarantie en een Aflevergarantie.

Veilig betalen met uw creditcard
Met uw Mastercard betaalt u veilig, ook online. ICS houdt dag en nacht de betalingen bij die met uw creditcard gedaan worden. Bij verdachte betalingen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Verder kunt u vertrouwen op ingebouwde zekerheden zoals de CVC2-code en de Mastercard ID Check.
Controleer bij aankopen op een website altijd of:
• u de 3-cijferige CVC2-code moet invoeren. Deze staat achterop uw creditcard, naast de handtekeningstrip.
• uw gegevens veilig worden verzonden. Dit is het geval als de URL (het webadres bovenin de balk) met 'https' begint of wanneer u een slotje ziet rechtsonder in het scherm.

Als een artikel dat u via internet of postorder heeft gekocht niet wordt afgeleverd, draait ICS de betaling terug en hoeft u niets te betalen. Dankzij deze unieke Aflevergarantie koopt u met uw creditcard nóg zorgelozer online.

Kosten en services

Met uw Mastercard heeft u standaard een bestedingslimiet van € 2.500,-. U kunt uw openstaand saldo in een keer aflossen of kiezen voor onze Gespreid Betalen Faciliteit. Als u binnen 21 dagen uw aankopen terugbetaalt aan ICS, betaalt u géén rente over het openstaand saldo.

Kosten en rente
Voor een extra creditcard (Extra Card) voor een partner of gezinslid betaalt u het eerste jaar geen jaarlijkse bijdrage. Daarna kost de extra creditcard € 17,50 per jaar. U betaalt géén rente over het openstaand saldo als u binnen 21 dagen uw aankopen terugbetaalt aan ICS.
U kunt ook geld storten op uw creditcard. Bij een positief saldo van meer dan € 500,- op uw rekening bij ICS, keert ICS een creditrente uit.

Terugbetalen
Betalen En Inzicht - MasterCard (1)
Iedere maand ontvangt u een (online) rekeningoverzicht van ICS. U heeft daarna 21 dagen de tijd om het openstaande saldo op uw Card terug te betalen. U betaalt geen rente over de uitgaven als u op tijd betaalt.

Bestedingslimiet
Standaard heeft u een bestedingslimiet van € 2.500,- op uw Mastercard. Dat betekent dat u tot dat bedrag uw aankopen kunt afrekenen met uw creditcard.

Wilt u meer bestedingsruimte? Vraag dan om een verhoging via de beveiligde omgeving Mijn ICS. Zodra wij uw verzoek ontvangen, beoordelen wij uw aanvraag.

U kunt uw bestedingslimiet ook tijdelijk verhogen door geld te storten op uw creditcard via automatische incasso. Of met een extra overboeking van uw bankrekening naar uw Card via Mijn ICS.

Online inzicht, app en Alerts

Mijn ICS

Als Mastercard Card-houder heeft u toegang tot Mijn ICS, een persoonlijke en beveiligde online service. In Mijn ICS heeft u een compleet overzicht van al uw rekeningen en betalingen en regelt u eenvoudig al uw Card-zaken. Waar ter wereld u ook bent.

ICS App

Met de ICS App op uw smartphone of iPad heeft u een duidelijk overzicht van al uw transacties. Ook ziet u direct wat u nog kunt besteden. Verder profiteert u via de ICS App van extra aanbiedingen en kunt u gebruikmaken van de klantenservice en de geldautomaatzoeker.
De ICS App is beschikbaar voor Mastercard Card-houders op iPhone, iPad en Android. Download de app gratis in de App Store of via Google Play

Card Alerts

Als extra service biedt ICS u Card Alerts aan. Met Card Alerts per sms of e-mail kunt u nog beter zicht houden op actuele uitgaven met uw creditcard.

Card Alerts melden u via e-mail of sms actuele zaken die met uw Card te maken hebben. U krijgt bijvoorbeeld bericht wanneer u moet aflossen of als uw limiet in zicht is. Aanmelden voor Card Alerts doet u via Mijn ICS.
Meer over de verschillende Card Alerts

Betalen En Inzicht - MasterCard (2024)

FAQs

Betalen En Inzicht - MasterCard? ›

Overal veilig betalen

Kan ik met Mastercard betalen in Amerika? ›

Ja, zowel pinpassen als creditcards worden vrijwel overal geaccepteerd. Je kunt in de Verenigde Staten ook contactloos betalen met een telefoon. Mogelijk accepteren sommige geldautomaten in de Verenigde Staten geen buitenlandse pinpassen.

Kan je met Mastercard in buitenland betalen? ›

Wereldwijd betalen met Mastercard en Maestro tijdens je vakantie. Neem op je vakantie altijd je Mastercard creditcard én Maestro betaalpas mee. Dat is veiliger, makkelijker en goedkoper dan cash opnemen bij een geldautomaat. Je herkent de acceptatiepunten aan het Mastercard en Maestro logo.

Kan ik met Mastercard een overschrijving doen? ›

“Een kredietkaart is een betaalkaart die aan je zichtrekening verbonden om uitgaves te betalen. Je kunt er geen geld van overschrijven.”

Hoe kan ik mijn Mastercard uitgaven controleren? ›

Neem rechtstreeks contact op met de klantendienst van uw bank. Normaal gezien kan u op de achterkant van uw Mastercard of op een uitgavenstaat informatie vinden over wie u kan contacteren.

Waarom doet mijn creditcard het niet in Amerika? ›

Je Europese kaart zou gewoon moeten werken. Maar de Amerikaan moet dan wel je chip gebruiken of NFC, waarna jij een PIN code moet invoeren. Als ze je kaart door de magneetstrip lezer halen, zoals gewoonte is met Amerikaanse kaarten, dan wordt hij geweigerd.

Hoe kan je betalen in Amerika? ›

U betaalt in de VS met de Amerikaanse dollar en in Canada met de Canadese dollar. U kunt contant betalen of met creditcard. Een creditcard wordt bijna overal geaccepteerd, zelfs in de supermarkt.

Waarom kan ik niet betalen met Mastercard? ›

Je creditcard kan geweigerd worden door drie mogelijke redenen: de instellingen voor je rekening en kaart, onvoldoende saldo, of onjuiste informatie. Het kan zijn dat je creditcard niet ingesteld is voor online betalingen. Controleer je bank om te bevestigen of dit kan.

Kan je met Bancontact betalen in USA? ›

Zowel binnen als buiten Europa kunt u betalen met uw Bancontact-Visa Debit-debetkaart.

Kun je met creditcard wereldwijd betalen? ›

Ja, met elke creditcard kun je wereldwijd betalen. Dat is nou net het belangrijkste gemak van creditcards. Iedere creditcard met het Visa- of Mastercardlogo werkt wereldwijd hetzelfde. Als je ergens wilt afrekenen maakt het dus niet uit of je een Mastercard-creditcard hebt van de ANWB of bijvoorbeeld van de Rabobank.

Kan je factuur betalen met Mastercard? ›

Met een kredietkaart kan je geen overschrijvingen uitvoeren, enkel betalingen bij handelaars en online.

Kan ik met een creditcard een rekening betalen? ›

Is het ook mogelijk om met een creditcard aan een particulier rekeningnummer in het buitenland te betalen? Ja dat kan, maar alleen via een omweg, een extra tussenstap. Het is niet mogelijk om rechtstreeks geld over te maken van een creditcard naar een willekeurige andere privérekening in binnen- of buitenland.

Hoe kan ik een factuur betalen met creditcard? ›

Voer je een betaling online uit met je creditcard, dan vul je verschillende gegevens in. In ieder geval wordt er altijd gevraagd naar je eigen naam zoals deze op de creditcard staat, evenals het creditcardnummer, de vervaldatum en de driecijferige verificatiecode, ook wel bekend als Card Verification Code (CVC).

Hoeveel kan ik betalen met mijn Mastercard? ›

Gewone kredietkaarten zoals de Mastercard Classic of de Visa World Card hebben standaard 2.500 euro limiet. Duurdere Gold-, Platinum- of Black-kaarten zijn luxueuzer; die hebben dikwijls limieten van 5.000, 10.000 of zelfs 25.000 euro.

Hoe betalen met Mastercard op internet? ›

1. Online betalen met je kaart: Bancontact, Maestro of Mastercard
  1. Klik op het logo van Bancontact, Maestro of Mastercard.
  2. Geef je kaartnummer in.
  3. Geef de vervaldatum van je kaart in.
  4. Geef voor Mastercard ook de CVC-code van je kaart in.
  5. Volg de instructies op het scherm en bevestig je betaling.

Kan je geld overmaken naar een Mastercard? ›

Nee, geld overmaken naar een creditcard van iemand anders kan niet. Dat kunnen alleen bedrijven, bijvoorbeeld als ze geld terugbetalen voor een bestelling die je via internet hebt gedaan. Je kunt dus geen geld overschrijven naar een creditcard die niet van jezelf is. Een creditcard is gebonden aan één persoon.

Welke creditcard werkt in Amerika? ›

Elk type creditcard is welkom in de VS

De gemiddelde Amerikaan mag dan gemiddeld 5 creditcards hebben, je kunt eigenlijk elke creditcard vrijwel overal gebruiken. Het maakt dus niet uit of u een Visa, MasterCard of American Express heeft.

Kun je overal met Mastercard betalen? ›

Met Mastercard betaal je veilig, altijd en overal. Met je mobiel, wearable of creditcard, in winkels en online. Bij iedere stap in het aankoopproces controleren wij op fraude.

Waar is Mastercard geldig? ›

Ja, met elke creditcard kun je wereldwijd betalen. Dat is nou net het belangrijkste gemak van creditcards. Iedere creditcard met het Visa- of Mastercardlogo werkt wereldwijd hetzelfde.

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Lakeisha Bayer VM

Last Updated:

Views: 6120

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lakeisha Bayer VM

Birthday: 1997-10-17

Address: Suite 835 34136 Adrian Mountains, Floydton, UT 81036

Phone: +3571527672278

Job: Manufacturing Agent

Hobby: Skimboarding, Photography, Roller skating, Knife making, Paintball, Embroidery, Gunsmithing

Introduction: My name is Lakeisha Bayer VM, I am a brainy, kind, enchanting, healthy, lovely, clean, witty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.